Hvordan er det å være ny elev på Nordborg?

Artikkelen fortsetter under bildet
Hvordan er det å komme som ny til Nordborg? Vi spurte Adrian Børmark Wehler på Vg 1 Helse- og oppvekstfag.
Jeg var litt skeptisk til hvordan det ville bli å gå en annen plass enn kompisene mine, men jeg fant fort ut at det var uproblematisk. Det gikk bra fort å bli kjent med alle i klassen, og lærerne var veldig åpne for oss elever og tok oss godt i mot.
Trives du, og kan du anbefale Nordborg til andre?
Trives godt, og jeg hadde ikke gått med denne Nordborg-genseren hele tiden hvis jeg ikke kunne anbefale Nordborg, sier han raskt med et smil.
Hvorfor valgte du å søke på akkurat helse- og oppvekstfag hos oss?
Rådgiveren anbefalte meg dette, og mente at jeg var en hyggelig person som ville passe godt innenfor helseyrket. Det ble en litt spontan avgjørelse, men jeg har aldri angret.
Hva liker du best med helse- og oppvekstfag?
Jeg synes det er interessant å lære om kroppen og om menneskets utvikling både fysisk og psykisk.
Det tror jeg vil komme godt til nytte siden jeg ønsker å bli ambulansearbeider, og jeg vil da gjennom jobben møte mange ulike mennesker i spesielle situasjoner hvor jeg får mye bruk for dette.
Noen siste ord? -Jeg anbefaler denne linja for alle, og vi er flere gutter som har valgt dette her på Nordborg. Du får en spennende og variert skoledag som passer like bra for gutter som jenter!
Søk Nordborg innen 1.mars via VIGO!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle