Internatet/botilbud

Vi har internat med muligheter for å ta imot elever fra hele landet

Vi tilbyr rom på internatene våre til elever som trenger det. Vi har ikke bemanning på internatet, og det betyr at elevene som ønsker å benytte seg av botilbudet vårtmå være innstilt på ordne seg selv og være selvstendig. Eleven må kunne kjøpe inn mat og ordne seg alle måltid man trenger i løpet av dagen. Det er mulig å kjøpe noe mat i skoletid, men vi har ikke noen servering eller tilbud utover dette. Ta kontakt om du er interessert i å bo på internatet vårt.

Leie av rom

Vil du leie rom for å gå på skole hos oss må du ta kontakt med oss på tlf: 45416279 eller sende oss en mail til post@nordborg.no. 

Vi trenger å vite navn, adresse og kontaktinformasjon slik at vi kan kontakte deg.

Vil du leie lokaler og/eller rom til dåp, bursdag, konfirmasjon og bryllup er det bare å ta kontakt på nevnte telefon og email ovenfor. Vi leier ikke ut rom til slike anledninger gjennom skoleåret.

Utstyr du trenger

Alle internatrommene er utstyrt med seng/rammemadrass, skrivepult, bord og stol, i tillegg til klesskap. Du må selv ta med dyne, pute og sengetøy. 

På hvert internat er det tekjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn og vannkoker. Du må selv ta med det du ønsker å bruke av servise og kjøkkenutstyr for øvrig.

På hvert internat er det også vaskerom, med vaskemaskin og tørketrommel. Hver elev må selv holde seg med vaskemiddel til å vaske klær. Vaskemiddel og utstyr til å vaske rom og fellesareal ordner skolen med.

Aktiviteter

Hver uke er det leksekafe i kantina. Da kan du få hjelp til lekser og annet skolearbeid du måtte ønske hjelp med. På leksekafeen får du noe å bite i, og flere elever dropper innom bare for det sosiale også.

Utover det har vi aktiviteter i gymsal, møter og besøk fra blant annet Nord-Norgeteamet gjennom året. 

Nærliggende fasiliteter

Skolen og internatet ligger sentralt på Finnsnes. Du finner blant annet følgende fritidstilbud i nærheten av skolen: to treningsstudioer, solarium, bowlinghall, bibliotek, kino, skianlegg, kjøpesenter, restauranter og kafeer – og selvfølgelig en fantastisk natur!

Ta kontakt om du trenger plass på internatet.

Bilder fra internatet