Ledig plass på internatet

Har du fått skoleplass hos oss og ønsker deg en plass å bo? Da kan vi anbefale internatet vårt på det varmeste!
Artikkelen fortsetter under bildet

Det er kort vei til klasserommet på morgenen fra internatet, og du har mulighet til å svinge innom kantina for en frokost før timen starter. Da sparer du tid og penger, fordi det er billig å bo på internatet. Det koster kun kr 4900 pr. mnd for rom med strøm, wifi og alle brødmåltid mellom søndag kveld- fredag frokost.

I tillegg skjer det veldig mye artig på internatet på ettermiddag og kveldstid! Vi har engasjerte miljøarbeidere som sørger for at det stadig vekk skjer noe aktiviteter som du kan være med på. Disse aktivitetene er frivillige og gratis, og gir deg mulighet til tidlig å bli kjent med nye folk.

Du kan også møte miljølærer på kveldstid som er i miljøet for deg.

På nattestid har vi internatarbeidere som sover på huset, og som er der for din sikkerhet med tanke på brann.

Våre tidligere internatelever gir tilbakemelding på at det er godt og trygt å bo hos oss, og at det er meningsfylt å bo sammen med flere andre. De synes også at det er supert å henge med miljøarbeiderne!

Ta kontakt med internatleder Ellen-Irene S. Heng for spørsmål på tlf: (+47) 900 90 754

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle