Nordborg Skoler er en kristen friskole med både ungdomsskole og videregående skole, med til sammen ca 180 elever. Skolen ligger sentralt på Finnsnes, midt mellom Tromsø og Harstad, med kort vei til flyplass (Bardufoss). Vi ligger i naturskjønne omgivelser med Senja som nærmeste bakgård.

Ledige stillinger som spesialpedagog/faglærer – vikariat fra dd-31.07.24

Ved Nordborg Skoler, avdeling for ungdomsskole, er det snarest behov for 1-2 stillinger i inntil 200 % stilling. Vikariatet vil i første omgang vare frem til 31.07.24 med mulighet for forlengelse.

Kvalifikasjonskrav

  • Vi ønsker søkere med bred faglig bakgrunn og det vil være en stor fordel med kompetanse og erfaring med spesialundervisning.
  • Stillingen kan medføre kontaktlæreransvar.
  • Den som ansettes må kunne arbeide i samsvar med skolens kristne målsetting.

Personlige egenskaper

Den som skal være lærer ved Nordborg ungdomsskole må kunne samarbeide godt med alle parter. Du må være en tydelig klasseleder, ha gode evner til å lytte og være løsningsorientert. Du må være flink til å kommunisere, og bidra til at folk rundt deg trives og arbeider godt.

Utdanning og erfaring

  • Det vil kreves relevant høyere utdanning. Personlig egnethet vil vektlegges.
  • Den som tilsettes må levere politiattest av ny dato før tiltredelse, jfr friskoleloven.

Søknad med CV sendes rektor på epost:  anette.sorensen.rege@nordborg.no

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Per Inge Belt, avdelingsleder på ungdomsskolen (epost pbelt@nordborg.no eller telefon 92611092).

 

Søknadsfrist: onsdag 01.11.2023.

Tiltredelse: Snarest

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle