Skoleoppstart for vgs skoleåret 2023/2024

Artikkelen fortsetter under bildet

 

Velkommen til første skoledag på Nordborg videregående skole!!

Første skoledag er mandag 21. august klokka 09:00. Alle elevene møter i møtesalen som ligger ved siden av kantina. Vi starter med et kort fellesprogram, deretter går alle elevene til sin klasse. Dagen er ferdig ca klokka 13:00.

Fra og med tirsdag 22. august er det vanlige skoledager. Alle dager starter kl 0805 og er ferdig kl 1430 (med noen unntak for Vg3 Allmennfaglig påbygging).

Praktisk info:

Elevene trenger ikke ta med noe spesielt første skoledag, kanskje foruten skrivesaker hvis det er noe de vil notere ned av informasjon. De kan også ta med matpakke eller kjøpe seg noe mat i kantina.

Elevene får utdelt skolebøker i løpet av første skoleuka (de kjøper ikke skolebøker selv).

Elevene må selv holde seg med skrivesaker, og kladdebøker.

I tillegg må elevene ha bærbar pc, enten en de kjøper selv (evt allerede har), eller en de kjøper ny. Elevene kan også benytte seg av den fylkeskommunale pc-ordningen https://www.tffk.no/tjenester/skole-og-opplaring/elevtjenester/elev-pc-mac/bestill-elev-pc-mac/

Alle er hjertelig velkommen til Nordborg til et nytt skoleår, både nye og gamle elever! Vi gleder oss!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle