Vår elev, Ingeborg Vollstad – ny leder for Ungdomsrådet i kommunen!

Artikkelen fortsetter under bildet

Vår elev, Ingeborg Vollstad, har blitt valgt til leder for Ungdomsrådet i Senja kommune. Det synes vi er stas, og vi ønsket derfor å høre med henne om hva hun tenker om dette!

Hun gikk først tre år på Nordborg ungdomsskole, og går nå på Vg 2 Helsefagarbeider på Nordborg vgs 😊

Hva er Ungdomsrådet?

Det er ungdommer som er valgt inn til et råd som skal hjelpe og påvirke politikerne til å ta gode beslutninger på vegne av ungdommen. Det er 10 faste representanter fra ulike ungdomsskoler og videregående skoler i kommunen.

Hvorfor vil du dette?

Jeg stilte til valg som leder i ungdomsrådet for å være en stemme for alle ungdommene i Senja kommune! Det er jo vi som er fremtiden, og vi trenger å bli sett, hørt og prioritert! Det er vi som kommer til å være bosatt i kommunen i fremtiden, og derfor må man gjøre det til en attraktiv kommune for ungdommen å bo i. Kommunen har slagordet «Et hav av muligheter» og det skal også gjelde ungdommen!

Hva synes du politikerne bør høre mer på?

Vi trenger et større og bedre fokus på psykisk helse blant ungdommen, og transport for ungdommen er også et kapittel som jeg brenner for skal bli bedre.

Hva tenker du om utfordringene som ligger foran deg?

Jeg gleder meg, og det er spennende ting som skal skje framover! Ungdomsrådet vil møtes jevnlig gjennom året, og jeg vil være i møter annenhver mandag hvor jeg får mulighet til å være ungdommens stemme inn mot kommunen. Sammen med politikerne skal vi gjøre dette til en god og fremtidsrettet kommune!

Vi gratulerer så mye med det viktige vervet, og vi heier på deg og resten av ungdommen i Ungdomsrådet!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle