Velkommen til ungdomsskolen!

Artikkelen fortsetter under bildet
Enten du er ny av året eller har gått på Nordborg ungdomsskole skole før, vil vi med dette ønske deg hjertelig velkommen hit om noen dager!
Skolestart blir mandag 23. august kl. 08.50. Den første samlingen blir felles med alle elevene og de ansatte i møtesalen før dere går til hvert deres klasserom.

Skoleskyss

De som har behov for busskort, vil få busskort på skolen. Dere kan reise uten busskort de første dagene. De som har hatt busskort før, bruker de samme kortene. For de elevene som bor i nabokommuner til Senja, gjelder det egne ordninger. Dette får dere mer informasjon om.

Velkommen til Nordborg

Vi tror at trivsel og trygghet er grunnleggende for et godt læringsmiljø. Våre ansatte vil gjøre sitt beste for at du skal få et godt utbytte av skoleåret. Like viktig er det at du selv yter maksimalt og gjør ditt beste. Det er gjennom et slikt samarbeid et godt miljø bygges og du får best mulig utbytte av læringen!

Med dette ønsker vi deg hjertelig velkommen til Nordborg 23. august. Inntil da får du nye siste uka av sommerferien!

Med vennlig hilsen,

Øystein Fauske
Avdelingsleder

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle