Nordborg videregående skole

Nordborg Videregående skole er en kristen friskole med offentlig godkjent læreplan i utdanningsprogrammene. Alle elevene får låne lærebøker på skolen. I tillegg får elevene tilbud om å leie eller kjøpe bærbar PC gjennom fylkeskommunal ordning. Eleven kan også bruke sin egen PC om det foretrekkes. Utstyrstipendet fra Lånekassen vil dekke utgiftene eleven har til PC.

Nordborg videregående skole er lokalisert på Finnsnes i Troms, et steinkast fra eventyrøya, Senja. Naturen i området gir fantastiske muligheter for friluftsliv, sommer som vinter. Mange av bildene på hjemmesiden er fra Senja og området rundt.

Våre studietilbud

Vi tilbyr flere ulike studietilbud med spennende muligheter og programfag. 

Om du er usikker på hvilken retning du skal gå innen studiene dine, les gjerne mer om våre studier for å finne ut hva som kan passe for deg.

Programfag for allmennfaglig påbygging

Biologi og sosiologi

Siste nytt

Diverse

Velkommen til Vision 2023!

Velkommen til ei heidundrende god helg på Nordborg 20.-22.januar! Gratis overnatting, bowling, volleyball, president, møter av og for ungdom! Og billig mat, kan nevne det

Les mer »

Slik søker du

Søknad til Nordborg videregående skole gjøres via VIGO.

Mer informasjon om søknad / inntak finner du på vilbli.no.

Vedtak om inntak i offentlig og privat videregående skole er et enkeltvedtak og kan påklages. Her kan du lese mer om det.

Det er Nordborg skole som er formelt ansvarlig for inntak/venteliste/avslag til Nordborg. Hvis du vil klage på vedtak om inntak/avslag til Nordborg, må du derfor sende en skriftlig klage til Nordborg.

Skolens internat

Skolen kan tilby rom på internatet. Da har du et rom med wifi og strøm inkludert,  og treningsmuligheter i umiddelbar nærhet. Det er treningsrom, gymsal og felles peisestua hvor det ofte skjer ting på ettermiddag og kveld.

Litt mer info og søknadsskjema finner du her.