Nordborg videregående skole

Nordborg Videregående skole er en kristen friskole med offentlig godkjent læreplan i utdanningsprogrammene. Alle elevene får låne lærebøker på skolen. I tillegg får elevene tilbud om å leie eller kjøpe bærbar PC gjennom fylkeskommunal ordning. Eleven kan også bruke sin egen PC om det foretrekkes. Utstyrstipendet fra Lånekassen vil dekke utgiftene eleven har til PC.

Nordborg videregående skole er lokalisert på Finnsnes i Troms, et steinkast fra eventyrøya, Senja. Naturen i området gir fantastiske muligheter for friluftsliv, sommer som vinter. Mange av bildene på hjemmesiden er fra Senja og området rundt.

Våre studietilbud

Vi tilbyr flere ulike studietilbud med spennende muligheter og programfag. 

Om du er usikker på hvilken retning du skal gå innen studiene dine, les gjerne mer om våre studier for å finne ut hva som kan passe for deg.

Programfag for studiespesialisering (VG 2 og VG 3)

Internasjonal engelsk, sosiologi, psykologi og breddeidrett (oppstart av fagene avhenger av antall elever som ønsker faget).

Programfag for allmennfaglig påbygging

Biologi og sosiologi.

Siste nytt

Nyheter

Oppstartsinfo for ungdomsskolen

Velkommen til første skoledag på Nordborg ungdomsskole! Første skoledag er mandag 22. august klokka 08:50. Alle elevene møter inne på ungdomsskolen. Inngang fra gangbrua på

Les mer »
Nyheter

Ledige skoleplasser vgs

Trenger du skoleplass til høsten? På Nordborg har vi noen ledige plasser på: Vg1 Helse- og oppvekstfag Vg2 Barne- og ungdomsarbeider Vg2 Helsefagarbeider Vg3 Allmennfaglig

Les mer »
Nyheter

Oppstart videregående skole

Velkommen til første skoledag på Nordborg videregående skole! Første skoledag er mandag 22. august klokka 09:00. Alle elevene møter i møtesalen som ligger ved siden

Les mer »

Slik søker du

Søknad til Nordborg videregående skole gjøres via VIGO.

Mer informasjon om søknad / inntak finner du på vilbli.no.

Vedtak om inntak i offentlig og privat videregående skole er et enkeltvedtak og kan påklages. Her kan du lese mer om det.

Det er Nordborg skole som er formelt ansvarlig for inntak/venteliste/avslag til Nordborg. Hvis du vil klage på vedtak om inntak/avslag til Nordborg, må du derfor sende en skriftlig klage til Nordborg.

Skolens internat

Skolen kan også tilby et levende, trygt og godt internattilbud. Vi har miljøarbeidere og internatarbeidere som sørger for at det skjer mye artig på ettermiddag og kveldstid – og de er her for deg!

Nøkkelord for internatlivet er: elevkvelder, sosialt samvær, filmkvelder, leksehjelp med vafler, fysisk aktivitet, bibelgruppe og mye annet spennende!

Litt mer info og søknadsskjema finner du her.